

# Councilor Learning, Education & Advancement Discussion 2025 Session #1

**Date:** May 5, 2025

# **Agenda**



12	2:45 – 1:00 PM	15 min	Arrival, Refreshments & Welcome
1:	00 – 1:05 PM	5 min	Public Comment
1:	05 – 1:25 PM	20 min	Welcome & Icebreaker
1:	25 – 2:20 PM	55 min	2025 ACEEE State Scorecard: Overview & Results
	1:25 – 1:35 PM	10 min	- Presentation by Consultant Team
	1:35 – 2:20 PM	45 min	- Council Discussion Facilitated by Consultant Team
2:	20 – 2:45 PM	25 min	Group Photo & Break
	20 – 2:45 PM 45 – 3:55 PM	25 min 70 min	Group Photo & Break  PUC Discussion: Electricity Costs & Performance Incentive Mechanism (PIM)
			PUC Discussion: Electricity Costs & Performance Incentive
	45 – 3:55 PM	70 min	PUC Discussion: Electricity Costs & Performance Incentive Mechanism (PIM)
	<b>45 – 3:55 PM</b> 2:45 – 2:50 PM	<b>70 min</b> 5 min	PUC Discussion: Electricity Costs & Performance Incentive Mechanism (PIM)  - Discussion Framing by Chair Oakley

## **Keep in Mind**



We want to hear from you!

More conversational than formal

Respect each other's thoughts, perspectives and opinions

Keep discussion forward-looking

Tend to your own comfort as needed



#### **Public Comment**

5 minutes





#### Welcome & Icebreaker

20 minutes



#### **2025 ACEEE State Scorecard: Overview & Results**

55 minutes



# **Group Photo & Break**

25 minutes





# PUC Discussion: Electricity Costs & Performance Incentive Mechanism

70 minutes



## Wrap Up

5 minutes

